Andrei Irimia - Nuit Minimaliste | Live

Sunday @ 6:45 pm

Bucharest, Romania

Gig Details

Venue Details

Address
Mima Muzica Calea Grivitei, nr 6
Bucharest, 156478
Romania

UPDATE*

Evenimentul este SOLD OUT, lista de așteptare este și ea plină, motiv pentru care am decis să facem un nou eveniment curând.

Vrei să afli primul? Înscrie-te aici –> https://forms.gle/L3iCXHBy5rA1kxM46

Andrei Irimia este fascinat de capacitățile muzicii minimaliste interpretate la pian, de a genera spații pentru o introspecție delicată, iar compozițiile sale deseori se construiesc în jurul unei serii de emoții care sunt explorate atent cu scopul de a oferi celor care iau parte în proiectele sale o deschidere spre propriul sine.

Idee de la care, în toamna anului 2019, a lansat primul său album solo, “Nuit Minimaliste”, un omagiu adus melancoliei muzicii franceze minimaliste pentru pian.

“În viziunea mea, melancolia reprezintă un filtru de autocunoaștere, care invită la explorarea interioară, la atenția față de emoții, la o mai mare disponibilitate pentru “răbdarea cu sine”. Iar în termeni muzicali, această “răbdare cu sine” se construiește prin linii melodice simple, minimaliste.”

https://www.youtube.com/watch?v=L06tX5joNts

https://andreiirimia.com/

OPENING ACT:

Balasa Percussion este un percuționist inventiv, înzestrat cu har și imaginație care prin căutările sale sonore aduce de această dată în spații convenționale un instrument mai puțin cunoscut, melodic și armonic numit HandPan.

HandPan-ul este un instrument nou inventat în sec. XXI. Inspirat de instrumentul Steel Drum, care a fost creat de către doi soți elvețieni. Fiecare notă conține până la 6 armonici diferite, în timp ce nota centrală conține 7, oferind sonorități incredibile, cosmice, ambientale care trimit spre meditație și o stare de liniște interioară.

https://www.youtube.com/watch?v=BaQlfi8xLzg&fbclid

Despre Mima Muzica:

MiMa Muzica este locul în care muzica, ritmul și mișcarea își zâmbesc.

Atelierele MiMa Muzica au în centru descoperirea lumii prin joc, muzică și mișcare și totodată conexiunea dintre copii și părinți.
MiMa este singura școală din România cu profesori acreditați în metode moderne de predare de pedagogie activă precum Dalcroze, Orff sau Kodaly (renumite în alte țări), ce se perfecționează permanent în workshopuri și ateliere internaționale.

Donație recomandată: 25 RON / Persoană

Pentru alte informaţii – 0729601110 (Andreea)